VILKA VI ÄR

OM OSS —
ELITFYSIK

Elitfysik är den modernaste test & träningsanläggningen i Uppsala. Vi har tillgång till ett välutrustat testcenter och fullutrustat gym i Muskelcentrums lokaler på Björkgatan 4a. Vi som arbetar här är uteslutande Leg. Naprapater som är specialister inom idrottsmedicin och idrottsskador vilket skapar förutsättningar för att vi lättare ska upptäcka oeffektiva rörelsemönster/kompensationer.

OM OSS.

Avancerat testlabb

Det krävs en särskild form av erfarenhet för att förstå vad fysik betyder på riktigt. Motivationen till att kliva upp precis hur tidigt som helst för att få till den perfekta tekniken; envisheten till att fortsätta även när alla säger att man inte kan. Välkommen till Elitfysik, Uppsalas första och enda avancerade testlabb för elitidrottare och motionärer.

Såhär hjälper vi dig

Vare sig du är elitidrottare, elitmotionär, eller på väg mot en av de två, vet du redan att för att uppnå sina mål så måste man jobba hårt. Lika viktigt är dock en genomtänkt plan, en väl anpassad struktur, och expertis inom fysik och idrott. På Elitfysik börjar vi där du är, och jobbar med screening, programdesign, periodisering och fysisk träning, individuellt och i grupp, så att du kommer dit du vill på rätt sätt.

Vår kunskap är vårt högsta värde, därför är vidareutbildning huvudfokus i verksamheten. För att du skal nå din högsta nivå måste även vi jobba konstant för att utveckla oss, så att du möts av kompetens i särklass vid varje möte med Elitfysik.

Vår berättelse

Vår berättelse börjar i just elitidrotten. Vår grundare var väl i gång med sin proffskarriär som hockeyspelare då han råkade ut för en allvarlig knäskada. Efter en rad med operationer och försök att återvända blev han till slut tvungen att lägga av och förflytta sin passion och vilja till ett nytt projekt. Resultatet blev Naprapatverksamheten Muskelcentrum, och sedan oss: Elitfysik. Sedan dess har vi vuxit snabbt. I dag jobbar vi med privatkunder, elitidrottare och flertalet landslagsuppdrag, med nyckelvärden som lärande, tålamod och ständig strävan mot förträfflighet.

Vision och mål

Vår vision: Fysträning och fystester i världsklass, som grundar sig i genuin kompetens, kontinuerlig vidareutveckling och professionellt tålamod.

Våra mål:

  • att du skall nå din yppersta fysiska nivå
  • att alltid erbjuda relevant och ingående kunskap om fysik
  • att utveckla Sveriges bästa testlabb för elitidrottare och motionärer

Drömmen om och viljan till att skapa något exceptionellt tillsammans med våra kunder är kärnan i vårt lab. Välkommen till Elitfysik.