TESTER

SCREENING
ELIT —

Elitfysik Screening Elit är för dig som verkligen vill förändra och lyckas att uppnå dina mål! Det är en unik tjänst i Sverige och det finns få jämförelser även i resten av världen.

02.

Vad är anledningen till att du inte når de mål du vill, de placeringar du siktat på?

En screening på Elitfysik ger dig en anpassad analys av din kropp, din hållning, rörlighet, stabilitet, styrka i tre plan och mycket mera. Du får programdesign och periodisering framtagen speciellt för dig, dina förutsättningar och målsättningar. Screening Elit är till för alla – elit som motionär. Om du verkligen vill förändra, lyckas och uppnå dina mål, måste du veta var du ska börja, vad du ska träna på och i vilken ordning du ska göra detta.

Screening Elit+ ”Custom made”

För dig som vill köra en Screening Elit+ ”Custom made” blir det några extra effekttester och mera programdesign som ingår anpassat utifrån idrott eller vilket yrke. När du har gjort din kompletta screening beslutar du tillsammans med Naprapaten vilka tester som är lämpliga för just dig. Denna tjänst lämpas sig mycket väl för dig som gör en elitsatsning och vill få ut hela din potential i just din idrott.

STEG 1

Första besöket tar cirka 1½ timme. Vi behöver veta en hel del för att konstruera ett programupplägg som matchar dina målsättningar, fixar till dina tillkortakommanden och bygger vidare på dina styrkor. Därefter skapar vi ditt första programupplägg. Vanligen ett program för 4-12 veckors träning. Programdesign och kort genomgång/instruktion av övningsutförande ingår i priset.

STEG 2

För att uppnå optimal utveckling över tid, behöver du göra en uppföljning på status efter cirka 4-12 veckor. Dina framgångar bedöms via en kortare screening och konstruerar ”det andra steget” i din uppbyggnad av det du saknar eller vill bli, dvs nästa 4-12 veckorsperiod.